Vlogg

1024 576 admin
  • 0

Hej, hoppas att du har haft en bra dag. Jag är tyvärr inte riktigt färdig med dagens arbete trots att klockan är halv sju. Det beror delvis på att jag var i affären och handlade på förmdidagen, men också på att jag har väldigt många rättningar för tillfället. Trots det får jag ändå säga att det varit en bra dag.

Jag har precis redigerat färdigt min vlogg från förra veckan (och början på den här): Det är roligt att spela in små snuttar och jag försöker dela med mig av sådant som jag tror kan vara intressant. I den här vloggen pratar jag om några böcker jag har köpt och läser samt om poddar som jag tycker om.

Det är fortfarande lite läskigt att stå/sitta framför kameran, men jag börjar vänja mig. Jag har ju gjort det ganska länge nu i mina yogavideor, men det är en annan sak att spela in när jag pratar. Det är dock bra övning. Man övar sig på att acceptera sig själv som man är. Det stärker nog i längden självkänslan.

Imorgon har jag en ganska intensiv dag med lektioner på skolan och här hemma på distans och dessutom två yogalektioner, men jag hoppas att allt ska gå bra. Det mesta är förberett (jag ska bara städa i yogastudion och lägga ut mattor), så jag är inte så nervös.

Nu tror jag faktiskt jag ska gå och göra i ordning mig för kvällen medan jag väntar på att videon ska föras över till min hårddisk.

Så, nu är videon färdig. Du kan titta på den här.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.