Wim Hof och ny video

1024 576 admin
  • 2

Hej!

Det är fredag eftermiddag och jag har haft en helt okej arbetsdag. I morse när jag gav mig ut och sprang var det -6 grader! Det kallaste det varit på länge. Jag var tvungen att ta en extra jacka, men med den gick det väldigt bra. Jag frös inte alls.

Strax efter åtta hade jag min lektion med mina elever och det gick bra – inget strömavbrott idag :-)!

Tyvärr blev jag jättetrött efter lektionen och kände också av lite huvudvärk, men jag gjorde min andingsövning och meditation och efter det kändes det bättre. Jag har upptäckt att Wim Hofs andingsövning kan häva min huvudvärk och det är helt fantastiskt. Jag har använt den flera gånger när jag haft begynnande huvudvärk och det har hjälpt! Jag vill verkligen rekommendera den om du har ont i huvudet ibland. Här är den.

Som jag skrivit om förut här, så brukar jag duscha kallt varje dag (något som Wim Hof också rekommenderar). Just nu står jag 1 min. och 15 sek. i iskallt vatten varje morgon. Mitt mål är att komma upp i tre minuter… Vi får se om det går. Jag ökar med 10 sekunder varje vecka, så det kommer ta ett tag. Jag har också märkt att det kallaste vattnet i kranen varierar med hur kallt det är ute. Just nu är det verkligen iskallt, ca 2 grader när jag mätte, men tidigare i höstas var det bara runt 10 grader om jag minns rätt. Peter tycker att jag är lite galen, som håller på med det här, men jag tror verkligen på nyttan med att bada och duscha kallt. Hade jag bott närmare havet eller en sjö hade jag badat istället, men nu är det lite bökigt, så jag duschar istället.

Nu på eftermiddagen har jag äntligen gjort en ny inspelning. Tyvärr blev det ju ingen i förra veckan. Jag vill verkligen bli bättre på att lägga upp många videor med bra innehåll och jag hoppas du kommer tycka om dagens. Du kan titta på den här!

Det är dags att avsluta jobbet med yogan för idag och fortsätta med skrivandet.

Hoppas att du får en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.