Yoga

1024 620 admin
  • 0

Hej, tiden bara springer iväg. Jag har bara några minuter på mig att skriva ett par rader idag. Igår var jag på Göteborgs Hamn igen och hade yoga. Det var en mysig stund och jag är glad (som jag har skrivit förut här) att kunna sprida yogan på arbetsplatser när jag får möjlighet.

Jag funderade lite i morse när jag var ute och sprang. När jag vaknade var jag jättetrött och tänkte för mig själv att jag längtar till helgen, då jag kan sova lite längre och ta det lite lugnare. Det är inte att jag ogillar det jag gör. Det är bara det att veckorna är så otroligt intensiva. Inte bara med jobbet utan också med familjen och allt runt omkring. Hade jag bara haft mina tre jobb hade jag nog inte känt mig särskilt stressad. Då hade jag förmodligen haft full koll, men med allt runt omkring känns det ibland överväldigande. Tror att det är många som känner igen sig!

Om en stund börjar mina fyra lektioner som jag har i eftermiddag och kväll. Jag gillar sekvensen som vi kör den här veckan, så det ska bli extra kul att undervisa. På något sätt är jag nöjd med rytmen som eleverna kommer in i. Den är varken för stressig eller för lugn.

Imorgon hoppas jag verkligen kunna lägga ut en ny yogavideo på min Youtube-kanal. Förra veckan gick det ju inte bra – minneskortet gick sönder. Nu är jag rädd att det händer igen, men jag hoppas verkligen inte det.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.