Yoga i trädgården med dramatik

1024 997 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har det bra! Jag hade tyvärr inte tid att skriva igår. Jag jobbade på som vanligt. Hela tiden kikade jag ut genom fönstret för att se hur vädret var. Det höll sig molnigt med sol emellanåt och lite blåst. Det hade förstås varit roligt om det varit lite varmare, men det var i alla fall uppehåll. Eftersom yogan skulle bli av åkte jag och handlade på eftermiddagen och sedan la jag ut yogamattorna och fixade i ordning lite snacks som jag ställde ut i trädgården.

Det blev en jättetrevlig yogastund och jag är väldigt glad att det blev av. Att yoga utomhus är mysigt och skapar en speciell känsla.

Efteråt stannade deltagarna kvar och det var trevligt att prata och umgås en stund.

Jag hade tänkt att lägga ut bilder och skriva här på bloggen efteråt, men ödet ville annorlunda. Precis när deltagarna gått hem kom Philippa från skolgården med en jättestor bula i pannan. Jag har aldrig sett något liknande och blev jätterädd. Hon hade gungat och fått en annan gunga i pannan. Det måste ha varit ett jättekraftigt slag för bulan var stor som ett ägg.

Jag slängde mig på telefonen och ringde sjukvårdsupplysningen för att få prata med en sjuksköterska. Hon rådde mig att åka till akuten för att låta en läkare titta på Philippa. Efter två timmar var vi hemma igen. Philippas bula visade sig vara “snäll” och det betydde att det inte fanns någon risk för att det var en spricka i skallbenet. Jag kände mig väldigt, väldigt tacksam när vi fick beskedet.

Oj, vad trött jag var på kvällen när barnen gått och lagt sig. Jag låg utslagen på soffan och orkade först inte ens gå och lägga mig.

Ja, det var verkligen en händelserik (och lite jobbig) dag igår… Idag har det varit lugnare. Jag tog det ganska lugnt i morse och under dagen har jag jobbat vidare med skrivandet. Det går bra, men långsamt…

Nu skall jag titta lite på TV med barnen och vila.

Ha en fin onsdagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.