Yoga på företag

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag är dödstrött. Vet inte riktigt vad det beror på, men tror det är allt jag behöver fixa med just nu inför jul.

I morse var jag på företaget RISE och hade yoga. Det var jättetrevligt! Efteråt åkte jag direkt hem och sprang på löpbandet. Sedan hann jag bara duscha innan jag cyklade iväg till stan där jag träffade två gamla kollegor från universitetet på lunch. Det var jättekul att träffas!

Efter lunchen stannade jag kvar i stan och köpte de sista julklapparna.

På eftermiddagen var det en hel del att göra här hemma och jag jobbade inte som jag planerat. Den sista tiden har jag varit splittrad och okoncentrerad och jag har inte skrivit som jag planerat. Jag hoppas att de kommande tre dagarna blir bättre.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Det ska bli jätteskönt!

Ha en fin fortsättning på kvällen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.