Yoga på Göteborgs hamn

1024 683 admin
  • 0

Hej! Oj, tiden går fort och idag har jag bara tid att skriva några rader. I morse efter träningen och meditationen hade jag bara en kort stund att jobba, så jag samlade några positioner för nästa veckas sekvens och läste lite i den mycket bra boken: “Yoga, vetenskap och fakta” av Sara Hoy. Den kom ju ut för ett tag sedan, men jag har inte hunnit läsa den förrän nu. Som jag nog har skrivit här, så var september ingen bra läsmånad för mig. Jag hade svårt att fokusera och scrollade nog mer på mobilen än att läsa i böcker, vilket var väldigt synd. Hur som helst, oktober ska bli en bättre månad när det gäller läsningen har jag bestämt.

Klockan elva var jag på plats i Göteborgs Hamn för att ha yoga med några av de anställda där. Det blev en mysig stund och jag är glad och tacksam att jag har möjlighet att besöka arbetsplatser på det sättet.

Nu på eftermiddagen har jag planerat mitt arbete för undervisningen i tyska och hunnit läsa lite skönlitteratur också, men nu väntar min yogaundervisning och jag måste avsluta här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.