Yoga på Gundla gårdscafé

768 1024 admin
  • 0

Hej, klockan är snart halv fem och jag sitter vid mitt skrivbord. I morse efter träningen cyklade jag upp till Gundla Gårdscafé och hade yoga. Det var trevligt som vanligt. Det är så mysigt i deras växthus/orangeri och jag önskar att jag hade ett här hemma också. Det hade varit fint att ha yoga där!

När jag kom hem från yogan var jag tvungen att städa här hemma. Jag har inte så mycket emot det, men idav var jah lite trött. Att gå upp tidigt varje morgon tar på krafterna, men samtidigt tycker jag att det är skönt att starta dagarna tidigt. Jag mår nästan bättre av det än att sova länge. Sedan jag började med min morgonrutin för några år sedan har det blivit naturligt för mig att träna det första jag gör. Det är dock lite skillnad när jag jobbar tidigt, för då vet jag att jag måste gå upp tidigt och ibland sover jag dåligt på natten på grund av det, vilket är lite dumt.

Nu ska jag snart börja med middagen och även göra min dagliga smoothie. Jag försöker få i mig så nyttig mat som möjligt nu för att stärka mitt immunförsvar. På sommaren brukar jag inte tänka så mycket på extra vitaminer och “superpulver”, men på hösten och vintern är de ett viktigt inslag i min vardag. Jag vill göra det jag kan för att stärka kroppen. Därför ska jag göra min andningsövning och min meditation nu. Att varva ner är viktigt och gör också att kroppen kan försvara sig bättre mot virus.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.