Yoga på Kunskapsgymnasiet

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har en bra dag! Jag ska alldeles strax sluta jobba framför datorn och ge mig iväg för att undervisa en timme på Kunskapsgymnasiet i Gårda. Det ska bli kul, men jag är alltid lite nervös innan jag ska till ett nytt ställe. Som jag skrev igår har jag ganska knappt med tid, men det kommer säkert att gå bra.

Idag på morgonen när jag sprang var det väldigt dimmigt ute, men nu skiner solen. Det märks ännu mer att det är höst nu. I morse gick inte solen upp förrän jag nästan var hemma vid sju-tiden.

På förmiddagen städade jag yogasalen. Det brukar jag ju göra på söndagar annars, men igår orkade jag inte, eftersom jag var på bokmässan och dessutom var tvungen att göra färdigt sekvenserna. Det är i alla fall skönt att jag kan vara flexibel med mitt arbete. Det är en av de stora fördelarna med att jobba som jag gör. Jag föredrar att ha ett schema (så jag gör det för varje dag), men om något inte går riktigt som jag tänkt mig kan jag ganska lätt stuva om i det. Det gäller förstås inte mina yogaklasser, men allt annat arbete.

Ikväll kör jag de nya sekvenserna med mina elever. Vi fokuserar på “core”, men som vanligt kommer också andra positioner med. Det är alltid lite spännande första gångerna jag går igenom programmen. Det är ju svårt att veta hur lång tid de tar.

Meditationen jag gör den här veckan är också lite annorlunda, men den ska nog också funka :-)!

Ikväll när jag är färdig med yogaundervisningen ska jag fortsätta att redigera. Vi får se hur många sidor jag orkar med, men förhoppningsvis kommer jag ungefär så långt som jag har planerat. Nu är det ju inte lång tid kvar tills jag ska skicka in manuset till förlagen…

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.