Soligt

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Idag har jag tyvärr ont i huvudet. Ni som läser bloggen ofta vet att jag har det då och då. För mig är det hormonrelaterat, så jag vet i princip alltid när huvudvärken kommer… Även om jag har huvudvärk ganska ofta, tycker jag att jag kan hantera den. Ibland klarar jag mig utan att ta någon huvudvärkstablett, men idag var det tyvärr nödvändigt. Jag ska ju undervisa om tre timmar och har en del att göra innan dess, så jag beslutade mig för att ta en. Än så länge har den inte gett någon effekt, men jag hoppas att det snart blir bättre.

Annars är det en väldigt vacker dag här i Göteborg. Solen skiner från en klarblå himmel. Jag har planerat föräldra-barnyogadagen och barnyogan, men också börjat skriva på ett nytt nyhetsbrev, som jag tänkte skicka ut imorgon. Dessutom har jag jobbat lite med ekonomin och marknadsföringen.

Nu i eftermiddag ska jag jobba med skrivandet. Jag väntar fortfarande på svar från många förlag. Det har gått fyra veckor sedan jag skickade in mitt manus och det är nervöst att vänta, men det är bara att gilla läget. Under tiden jobbar jag på med roman nummer tre och min andra motivationsbok.

Slutligen min reflektion :-)! Igår skrev jag om vårt tema de här två veckorna, nämligen “att peppa sig själv” och hur viktig den inre dialogen är för välbefinnandet och tänkte spinna vidare lite på det idag med. Just nu läser jag en bok som heter “Ultimate Confidence” av Marisa Peer och det är spännande för hon skriver jättemycket om hur viktigt det är vad man säger till sig själv när det gäller självförtroendet. Det du säger till dig själv är också det som du kommer att tro är sant menar Marisa. Det är egentligen otroligt viktig information som alla borde veta om. Jag ska verkligen försöka att bli bättre på att för det första bli medveten om min inre dialog och för det andra bli bättre på att peppa mig själv. Har du försökt med det?

Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

P.S. “Ultimate Confidence” är en läsvärd bok. Den finns på biblioteket här i Göteborg :-)!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.