Magsjuka😯

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Onsdagen började inte bra… På natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag och hade ont i magen. Till saken hörde att Isabella vaknat natten mellan måndag och tisdag och kräkts flera gånger. Jag tänkte inte så mycket mer på det då (förutom att jag så klart tyckte synd om henne!). Vi brukar sällan bli magsjuka (i princip aldrig) och jag trodde det var någon engångsgrej – kanske något hon ätit. Hur som helst, på natten efter fick jag alltså samma symptom… Inte kul! Jag kräktes ett par gånger och fick sedan jätteont i huvudet och kände mig allmänt svag. Jag låg i sängen hela dagen, men frampå kvällen kände jag mig piggare igen och fick tillbaka min energi. Det var helt underbart och jag var så tacksam när det vände.

Jag är lite ledsen att jag nu varit sjuk två omgångar på så kort tid. Först i början av november när vi var i Kiel och nu igen. Samtidigt är jag otroligt glad att jag väldigt snabbt blivit bra igen. Jag har i princip bara varit riktigt sjuk två dygn och det har varit när jag varken haft undervisning i skolan eller i yogan. Kanske är det bara slumpen som gjort att jag blivit sjuk just nu eller så har det att göra med att jag pressat mig lite för mycket de senaste månaderna. Förmodligen en kombination av båda. Jag tänker inte fördjupa mig alldeles för mycket i det, förutom att jag ska försöka vila lite mer.

Det var ju lucia och jag missade det på skolan eftersom jag inte var där. Förr brukade alltid barnen lussa, men nu känner de sig för stora. Jag såg i alla fall luciafirandet på tv. Det var väldigt vackert och stämningsfullt. Någon lussekatt eller några pepparkakor blev det inte heller, men det finns ju fler dagar att fira jul🌟.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.