Sista yogapasset för terminen

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag har kommit efter ett par dagar igen… Tyvärr den här gången för att jag hastigt blev magsjuk, men det berättar jag om i nästa inlägg😊. Tisdagen var som vanligt en intensiv dag. Jag var på skolan på morgonen efter min träning och sedan hemma en stund för att förbereda och därefter tillbaka på skolan igen för ett pass tyska och sedan ett möte. Jag fick hastigt cykla hem efteråt och direkt gå ned i yogastudion, där jag hade min sista yogalektion för terminen. Det var roligt för många kom och tog igen, så alla mattor var nästan upptagna. Vi körde ett lugnt yinpass, som även fick mig själv att gå ned i varv efter den långa dagen.

När jag kom upp från yogan var jag trött och lite ofokuserad. Det är alltid en omställning för mig när mitt vanliga schema ändras. Nu kommer jag att ha några veckor utan yogaundervisning. Det blir lugnare, men samtidigt vill jag få gjort en del administrativt med bokföringen och annat och jag vill också förbereda för nästa termin, samt jobba med marknadsföring. Dessutom vill jag ta tag i skrivandet, som fått stå tillbaka den senaste tiden. Samtidigt vet jag att jag behöver varva ned och ta tid för att vila. Kreativiteten blir lidande om man ständigt är sysselsatt med någonting… Jag får göra mitt bästa att hitta luckor och pauser.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.