Löpning, undervisning, huvudvärk och förberedelser

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag är fortfarande en dag efter med mitt skrivande, men det är okej😊. Jag är glad att jag åtminstone hinner skriva här på bloggen. Det var en lite jobbig dag igår. Jag vaknade och kände en svag huvudvärk, men gick upp och gjorde min träning som vanligt. För mig är det bar att så mycket som möjligt stanna i mina rutiner (eftersom jag vet att de håller mig stark och frisk).

Efter träningen cyklade jag till skolan. Jag hade lektion med en av mina steg 3-grupper och den här gången hade vi tema jul. Vi ska fortsätta med det på fredag också. Jag var inte helt nöjd med lektionen, men så är det ibland. Man kan inte alltid vara på topp. Min huvudvärk var värre när jag kom till skolan och höll i sig hela lektionen. När jag kom hem efteråt blev den ännu värre och jag var tvungen att gå och lägga mig. Jag tog en tablett, men den gav tyvärr först ingen effekt alls. Till slut efter ett par timmar kände jag mig bättre och på eftermiddagen var jag tillbaka i mitt “vanliga” jag – helt underbart! Det finns inget bättre än när man haft huvudvärk och den släpper.

På eftermiddagen förberedde jag för mina lektioner i skolan och städade i yogan. Jag ska ju ha min sista lektion imorgon (egentligen idag), så jag gjorde fint och i ordning i studion. Mycket mer hann jag inte eftersom ett par timmar gick bort när jag kände mig dålig.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.