Löpning, handling, inspelning och lussekatter

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är fortfarande en dag efter… Idag är det egentligen måndag, men jag skriver lite om söndagen.

På morgonen var Peter trött, så jag sprang själv med Buster. Det är ofta skönt på helgerna när jag springer, väldigt tyst och lugnt. Jag försöker springa lite tidigare nu, för efteråt handlar jag och ju senare jag kommer till affären desto mer människor är det där.

När jag hade sprungit och handlat gick jag ner till yogan och spelade in ett pass på sextio minuter. Jag är så glad för min nya kamera. Kvaliteten på filmerna är mycket bättre och jag kunde spela in en hel timme utan att pausa – fantastiskt. Efteråt var visserligen batteriet urladdat och kameran ganska varm, men ändå. Med min andra kamera kunde jag bara spela in drygt femton minuter. Jag är nöjd med passet och glad att jag ansträngde mig och spelade in så länge. Det tar på krafterna, men jag vill så gärna sprida yogan till så många som möjligt. Du kan se min video här:

Efter min inspelning satt jag hela eftermiddagen med arbete för skolan. Det har blivit lite för mycket jobb på sistone och jag känner mig sliten, men det måste vara så just nu.

På kvällen bestämde jag mig för att baka lussekatter. De blev faktiskt riktigt goda😊 och vi åt dem med lite glögg efter middagen.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.