Träning, rättningar, middag med mamma och pappa och julkort

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag fortsätter att skriva om dagen innan. Nu är det egentligen söndag, men jag ska skriva några rader om vad jag gjorde igår.

Peter och jag sprang tillsammans med Buster på morgonen. Det är alltid trevligt att ha sällskap och Buster tycker det är roligare att springa med oss två tillsammans än med mig själv😊. Jag yogade och mediterade innan löpningen, så efteråt åt jag frukost och satte mig med mina rättningar. Arbetet med skolan tog hela dagen. Jag var inte färdig förrän klockan fem. Det är lite jobbigt, när det kör ihop sig med jobbet så, men det är som det är. På ett sätt tycker jag om när det är mycket att göra. Jag trivs med ett högt arbetstempo och kan nästan bli mer stressad när jag har för mycket tid, men jag gillar inte när jag inte hinner reflektera och det har jag inte riktigt hunnit den senaste tiden.

Peter och jag lagade mat tillsammans strax innan sex och sedan kom mamma och pappa på besök. De skulle sova över hos oss eftersom de hade en tidig flight till Landvetter på söndagsmorgonen. Det var trevligt att träffa mina föräldrar igen. Vi åt middag och även Josefina och Isabella satt med. Philippa var hos sin pojkvän.

Eftersom mamma och pappa skulle gå upp så tidigt på morgonen kunde de inte vara uppe länge. När de hade gått och lagt sig satt jag och skrev adresser på kuverten till mina julkort och klistrade frimärken. Efter det beställde jag en ny dagbok och almanacka för 2024. Jag kör med Leuchturm1917. Jag gillar deras anteckningsböcker jättemycket och jag har vant mig vid deras kalender också. Trots att det säkert hade varit praktiskt att ha allt digitalt trivs jag med mina älskade pennor och fortsätter analogt ett tag till😊.

Tiden bara gick igår och jag hann inte mycket mer än så. Klockan halv tolv var jag färdig och nu då var jag helt färdig och stupade i säng. Tur att det inte är jul året om 😊.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.