Hemma igen

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag är hemma i Göteborg igen. Vi hade en lugn tågresa från Stockholm. Jag hann planera och jobba lite grann och när vi kom fram sken solen på oss- härligt!

Vi har haft några väldigt trevliga dagar i Stockholm. Jag gillar verkligen att vara där, men någon gång måste vi åka dit på sommaren. Hittills har vi i princip bara varit där på vintern.

Här hemma har jag planerat resten av veckan och lagt ut lite på sociala medier. Mycket mer har jag inte hunnit. Jag yogade också, eftersom jag inte hann det i morse. Peter gjorde pizza med Josefina som vi åt till middag tillsammans och nu tittar jag på “Sveriges mästerkock” med Philippa och Peter.

Imorgon ska jag spela in en ny sekvens för min Youtube. Det ska bli kul!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Ha e

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.