En fin dag på Tjörn☀️

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter på mina föräldrars altan. Vi kom hit upp i förmiddags och har haft en fin dag med härligt väder och god mat.

Idag har jag inte gjort mycket för varken yogan, skolan eller skrivandet. Ibland behöver man sådana dagar, men tyvärr känner jag mig lite rastlös. Jag har en tendens att göra det, så det är bara att acceptera. Ibkand är det helt enkelt svårt att varva ned (även för en yogalärare som mig😊).

Om en stund ska vi titta på tv tillsammans. Jag tror inte att det blir så sent ikväll. Imorgon på morgonen ska jag springa 20 kilometer. Det känns inte jättelockande, men när jag väl är i gång så kommer det attt kännas skönt. Jag har inte riktigt bestämt var jag ska springa ännu, men tror det blir ut mot Rönnäng. Vi får se hur det blir.

Ha en fin kväll 💕!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.