FlĂ€ngig onsdag😊

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det Àr onsdag eftermiddag och om en dryg timme ska jag gÄ ner till yogan. Det har varit en flÀngig dag och jag kÀnner mig lite splittrad, men fÄr ÀndÄ vara nöjd med det jag har gjort. I morse gick jag upp lite senare eftersom vi firade min födelsedag igÄr. DÀrför har jag faktiskt inte gjort min yoga Ànnu. Jag sprang bara pÄ morgonen och sedan Äkte jag till affÀren och handlade. PÄ lördag ska vi ha mamma och pappa och nÄgra vÀnner hÀr för att fira min födelsedag i efterskott, sÄ jag handlade för den och för resten av veckan ocksÄ förstÄs. EfterÄt hann jag bara hem och packade upp maten och Ät frukost och sÄ skulle jag ivÀg till veterinÀren med Buster för Äterbesök angÄende tÀnderna. Som tur var verkade allt bra och det Àr jag jÀttetacksam för. Han fick sin rabiesspruta ocksÄ. Den behöver han för sitt pass. Eventuellt kommer han följa med oss om vi Äker bort mellan jul och nyÄr ett par dagar. Vanligtvis passar mamma och pappa honom, men de Àr hos min bror i USA pÄ jullovet.

NÀr jag kom hem ifrÄn veterinÀren Ät jag lunch och pratade med min kompis Magdalena och min moster i Stockholm. Det Àr sÄ trevligt att prata i telefon och synd att man inte gör det oftare nu för tiden.

Nu pÄ eftermiddagen har jag suttit med planeringen av min lektion i tyskan imorgon. Jag ska göra en speciell muntlig övning, som jag inte gjort förut, men jag hoppas att allt gÄr bra. Snart ska jag gÄ ner till yogan och förbereda min lektion, men innan dess ska jag Àta nÄgot litet och fixa med nÄgra andra saker.

Ha en fin kvÀll!

Kramar❀

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.