Skola, utbildningsmässa och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen fredag. Igår var det så mycket att göra att jag inte hann skriva. Jag gjorde min träning och cyklade till skolan som vanligt. Hur trött jag än är, mår jag alltid bättre efter det att jag rört mig. Min meditation och andning är också viktiga. De fyller verkligen en funktion.

Jag var lite extra nervös för min lektion på morgonen. Vi ska vara med i en utprövning av ett material och jag ville göra allt bra. Som tur gick det helt okej, men en sak som jag lärt mig med åren är att det är omöjligt att förutse allt som skulle kunna hända på en lektion med ungdomar. Det är alltid någon fråga eller situation som uppkommer som man inte är helt förberedd på 😊.

Efter skolan var jag ganska trött, men började städa eftersom det var torsdag. När jag städar försöker jag alltid att lyssna på en ljudbok. Jag har precis lyssnat färdigt på “Insnöade till jul” av Sarah Morgan. Den var helt okej, men ibland retade jag mig på att karaktärerna på något sätt var så förutsägbara. Kanske har jag läst för många feelgoodböcker?

På eftermiddagen ville Isabella att jag skulle följa med henne på utbildningsmässan som pågår just nu. Det ville jag förstås, så vi åkte dit och var där en stund. Det var väldigt lärorikt och spännande och jag tror att Isabella tyckte det också.

När jag kom hem ifrån mässan jobbade jag med förberedelser för skolan och för yogan. Tyvärr kände jag ett ganska stort stresspåslag och var trött när jag gick ner till yogastudion, men när jag väl var där fick jag mycket energi igen. Det är ju så roligt att undervisa!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.