Yogaundervisning, skola, inspelningar

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr är jag fortfarande en dag efter. Idag är det egentligen lördag, men jag skriver lite om fredagen i alla fall. På morgonen sprang jag som vanligt och sedan hade jag veckans sista yogalektion. Den här gången var det bara tre elever som hade möjlighet att komma. Synd, men roligt att de kom i alla fall. Vissa gånger under hösten har vi varit riktigt många på yogan på fredag morgon, men ibland får deltagarna förhinder eller är sjuka. Det är också extra tufft att komma upp på morgonen, så jag förstår att det blir så.

I skolan fortsatte jag med utprövningen av materialet som jag börjat med på torsdagen. Det är alltid lättare att göra en sak andra gången jämfört med första. Jag hade lite bättre koll och det var bra. Efter min första lektion på fredagar har jag alltid en paus och då jobbar jag ofta med förberedelser för kommande lektioner, men det är också trevligt för vi har fredagsfika som jag försöker hinna gå på innan min andra lektion börjar. I tyska 1-gruppen fortsatte vi att jobba med klockan och verb.

Vid lunch var jag som vanligt på fredagar väldigt trött, så jag gick bara ut med Buster, åt lite grann och sedan la jag mig faktiskt och vilade en hel timme. Det var bra att jag gjorde det för efteråt var jag piggare och mer alert.

Hela kvällen (förutom en paus för middagen) satt jag sedan med samtalsinspelningarna som jag gjort i tyskan. Jag förde över till min dator och redigerade dem i mitt redigeringsprogram. Jag hade inte behövt att göra det på kvällen, men jag avskyr när jag är ute i sista minuten och gör hellre lite i förväg än att behöva sitta på söndag kväll med det.

När jag äntligen var färdig med inspelningarna var jag helt slut. Jag hade tänkt att titta lite på olika erbjudande för black Friday, men jag orkade verkligen inte. Mitt mål är verkligen inte att köpa en massa saker, men jag har funderat på om jag behöver en ny kamera för videoinspelningarna och just nu finns det många erbjudande. Förhoppningsvis har jag möjlighet att titta lite på det under helgen.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.