Löpning, kakbak, inspelning och kalas

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag äntligen på rätt dag. Det är lördag eftermiddag och snart ska vi ha ett litet kalas med mamma och pappa och några vänner. Det ska bli mysigt, men eftersom det varit så stressigt på senaste, så har jag tyvärr inte varit så avslappnad. Det är dock bättre nu. För en dryg timme sedan var jag nere i yogan och spelade in en ny video. Det blev ett yinyogapass och det var precis det jag behövde. Det är så skönt med yinyogan för det blir en stund att släppa alla krav på prestation. Att få slappna av en längre stund är väldigt rogivande, så jag rekommenderar verkligen att göra ett yinyogapass om du känner dig stressad och överväldigad av allt.

I morse sprang Peter, Buster och jag. Det var torrt och kallt, väldigt skönt. Senare kom ju solen fram också!

Jag grejade här hemma på förmiddagen. Ikväll ska vi ha en kladdkaka med vit choklad, saffran och passionsfrukt. Här är receptet om du blir sugen på att göra den: https://www.arla.se/recept/saffranskladdkaka-med-vit-choklad-och-passionsfrukt/ Jag tror den är ganska söt, men jag hoppas att det syrliga i passionsfrukten balanserar upp smakerna. Egentligen gillar jag att baka och greja i köket, men tyvärr får jag ofta bortprioritera det. Kanske blir det annorlunda när barnen blir äldre och jag har mer tid för mig. Just nu känns det som om familjen och jobbet med skolan och yogan och skrivandet som jag kämpar för att hinna med tar nästan all min tid.

Snart ska jag byta om till mina kalaskläder och fixa kvällens mat. Jag har förberett en del och det är skönt. Det blir en fläskfilégryta ( https://www.arla.se/recept/flaskfilegryta-med-ost–och-senapssas/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAx_GqBhBQEiwAlDNAZulQ8GRRVHhM2UNxNAnAVE2FsfncGpoVoF_x6N9M0XKHxOnqhuQAnxoCqg0QAvD_BwE) för köttätarna och samma gryta med quorn för Isabella och mig som är vegetarianer. Peter och jag ska hjälpas åt med maten.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.