Löpning, yoga, kamera veckobrev, skola och familj

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra söndag! Jag har varit lite rastlös idag. I morse efter löpningen skulle jag ha åkt med några vänner på en “breath workshop”, men den blev tyvärr inställd. Det gjorde att jag fick lite mer tid här hemma och det var skönt, men det var synd att workshoppen inte blev av. Förhoppningsvis blir det en annan gång i stället.

Jag har funderat mycket idag på om jag ska köpa en ny kamera eller inte. När jag ska köpa något nytt har jag en tendens att googla alldeles för mycket och försöka lära mig allt om den produkten. Det är förstås bra att vara informerad, men jag tar det ett steg längre och blir nästan som besatt😊. Nu snurrar all information i mitt huvud och jag känner mig helt slut. Ja, ja nu har jag bestämt mig för att jag ska ta ett beslut imorgon. Det löser sig. Saken är den att jag känner att jag behöver kunna filma i 4K för Youtube, men samtidigt vet jag inte om det verkligen gör någon skillnad… Kanske har kvaliteten på mina filmer mer att göra med att jag inte vet hur jag ska ställa in min kamera och att jag har för lite ljus… Jag önskar att jag hade mer kunskap, men jag kan helt enkelt inte sätta mig in i allt. Tiden räcker inte till.

På eftermiddagen la jag upp den nya videon på min Youtube. Du kan titta på den här.

Jag har också skrivit veckobrevet och skickat det. Nu kan man anmäla sig till vårens kurser här på hemsidan. I nästa vecka ska jag lägga upp datumen som gäller. Det tar alltid lite tid att göra det eftersom det är en del helgdagar under våren, men jag fixar det senast på onsdag.

Annars känns det inte som om jag gjort så mycket idag. Jag har förstås förberett inför skolan imorgon. På tisdag har jag personalmöte igen och kommer att ha en intensiv dag, men jag fixar det.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Känner att jag behöver varva ned lite grann innan jag somnar.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.