Födelsedag

768 1024 admin
  • 0

Hej!

Igår var det min födelsedag och jag hann inte skriva på bloggen. Det var en intensiv dag, som alltid på tisdagar. Eftersom jag hade lektion tidigt på morgonen bestämde vi att vi skulle fira på kvällen. Jag gjorde därför min vanliga träning och sedan cyklade jag till skolan. Det blev en trevlig lektion med mina steg 1-elever. Den här gången jobbade vi med klockan och fortsatte med starka verb i presens. Kanske inte världens roligaste, men grammatiken är viktig också 😊.

Tiden mellan lektionerna ägnade jag åt min planering, men hann också med att sätta ihop yinyogapasset och att jobba lite med skrivandet (det går långsamt framåt).

Min andra lektion i skolan gick bra den också. Det är alltid roligt att träffa mina elever.

När jag kom hem ifrån skolan var jag trött, men jag tankade lite energi och gjorde i ordning mig för kvällens yogaklasser. Det blev tre mysiga timmar.

När jag väl kom upp från yogan var jag trött, men jag blev så glad att se att hela familjen hade ansträngt sig så. Josefina hade bakat en kaka och Peter hade köpt sushi. Alla hade jättegulliga presenter och fina kort som de hade gjort själva. Jag är verkligen supertacksam för min familj. Att fylla 51 år känns inte jätteroligt. Jag skojade med barnen att det hade varit roligare att fylla 15, men samtidigt är jag väldigt glad att jag är den åldern jag är och har haft ett så fantastiskt liv än så länge. Jag har upplevt jättemycket, rest, fått tre fina barn och har det så bra. Det handlar om perspektiv hela tiden. Vill man se det negativa och svåra eller det som är fint och vackert? Naturligtvis ska man inte ignorera det svåra, men att fastna i det man inte kan förändra leder bara till att man mår dåligt.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.