Övningskörning, skola, yoga, planering och tankar

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är redan sent och jag ska snart gå och lägga mig. Isabella och jag har precis övningskört till Hovås och hem igen för att hämta Philippa som var där. Jag önskar att det var lite mer kvar på kvällen. Naturligtvis hade jag kunnat vara uppe längre, men jag behöver min sömn. Natten till idag vaknade jag tidigt och hade svårt att somna om, så i natt behöver jag sömnen extra mycket. Det kommer att vara en intensiv dag imorgon med två undervisningspass på skolan och tre yogaklasser på kvällen. Dessutom är det min födelsedag imorgon😊. Lite synd att den inföll på min stressigaste dag i år, men så är det. Det får bli bra ändå. Varje dag är ju egentligen viktig, men födelsedagen känns ju ändå lite speciell. Eftersom jag jobbar på skolan tidigt har vi bestämt att vi firar mig efter yogaklasserna. Då ska vi äta middag tillsammans. Det ska bli mysigt.

Idag har jag hunnit med mycket under dagen. På morgonen var jag på skolan och hade lektion, men efteråt jobbade jag med veckoplaneringen, skrivandet och det nya yogapasset. Jag hann också planera mina lektioner i tyska och rätta en diagnos som mina elever har gjort i steg 1.

Kvällens yogaklasser var trevliga. Det är alltid lite speciellt att undervisa ett nytt pass första gången, men det kändes ganska bra även om jag inte hann med riktigt det jag planerat. Så är det ibland. Det är inte lätt att veta exakt hur långt ett pass tar, men med min erfarenhet brukar jag ändå få ihop det helt okej.

Nu gäspar jag och är trött, så jag ska packa ihop här vid skrivbordet och gå och lägga mig.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.