Löpning, handling, gymnasieval, mys på stan, ny video och jobb med yogan och skolan

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Det här söndagen gick lite fortare än jag hade önskat. Jag hade planerat att ta det lugnt och vila en del här hemma, men istället har jag varit igång hela dagen utan någon direkt paus. Så kan det bli och det blev bra det med, men nu är jag trött.

Besöket i Vänersborg igår var väldigt trevligt. Det tog en stund att åka dit, men väglaget var bra och det var uppehåll både dit och hem. Det är väldigt trevligt att träffa vänner och jag är så glad att vi hållit kontakten även om de flyttade från Göteborg för några år sedan.

I morse vaknade vi vid åtta och Peter följde med ut och sprang den här gången. Han kände sig piggare och det var skönt. Buster var med också. Han känns helt återställd och det är jättehärligt. På onsdag ska vi på återbesök hos veterinären och då hoppas jag att allt ser bra ut.

På förmiddagen åkte jag och handlade och efter det jobbade jag med skolan, men hjälpte också Philippa med att gå igenom olika gymnasieutbildningar. Det är mycket att tänka på och fundera på (som jag skrev om igår). Efteråt ville Philippa åka in till stan och titta efter en jacka, så jag cyklade in och hon tog bussen. Egentligen kände jag mig lite stressad för att göra det, men det blev en mysig stund. Det var inte så mycket folk och vi hittade en bra jacka som vi köpte. Vi hade också tid att titta förbi NKs julskyltning, som hade premiär idag.

När vi kom hem lade jag upp veckans video. Du kan titta på den här.

Jag skickade också veckobrevet och gjorde några sista förberedelser för skolan. Efter det åt vi middag tillsammans familjen och sedan var jag tvungen att gå ner till yogan och göra några förberedelser där för nästa veckas klasser.

Innan jag gick och la mig drack vi lite glögg tillsammans. Det var mysigt och jag är så glad att det snart är advent. Jag älskar den här tiden på året och ser fram emot att adventspynta, lyssna på julmusik, äta pepparkakor och dricka mer glögg och bara allmänt mysa.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.