Löpning, inspelning, träff med vänner

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag. Jag sitter i sängen och skriver och njuter av det. Ibland är det skönt att slippa skrivbordet. Jag sitter för det mesta där och jobbar, men idag kände jag att jag behövde miljöombyte. Tyvärr har jag haft lite ont i huvudet nu under dagen. Värken är som tur är inte särskilt stark, så den stör mig inte så mycket.

Imorse sprang jag med Buster själv. Peter känner sig fortfarande inte särskilt pigg och han gick och la sig senare än mig igår, så han behöver sova lite längre.

Efter löpningen åt jag frukost och tvättade håret. Efteråt gick jag ner till yogan och spelade in. Jag kände mig inte i toppform, men jag hoppas att videon kan vara till nytta ändå. Jag la in några nya positioner och kombinationer den här gången. Mitt mål är att varje gång variera lite grann och för min egen skull är det också roligt att lära mig nytt. Det är samma sak i tyskan. Det är inte roligt att göra samma hela tiden.

När jag kom upp från yogan hade jag svårt att koncentrera mig och hade egentligen tänkt att sitta med Philippa och gå igenom gymnasieutbildningarna och skolorna. Hon är osäker på vad hon vill plugga och även vilken skola hon vill gå på. Det är inte lätt. När jag började på gymnasiet kunde man välja skola, men de allra flesta blev placerade på den skolan som låg närmast. Jag gick på Polhem, när den låg på Vasagatan. Den skolan var egentligen inte den vanliga för elever som kom från Landvetter och läste teknisk linje, men jag valde Polhem och eftersom det fanns plats kom jag in. Om jag inte kommit in där hade jag gått på Katrinelund. Det är den skolan jag undervisar på nu.

Snart ska vi åka till Vänersborg och hälsa på våra vänner. Tyvärr följer inte barnen med den här gången. Det ska bli roligt att komma bort och träffa våra vänner. Eftersom de bor i Vänersborg träffas vi inte så ofta. De bodde i Göteborg förut, men flyttade för några år sedan.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.