Skola, kärleksmumsfika, vila och ny sekvens

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag hann inte skriva igår (fredag) eller rättare sagt jag orkade inte skriva. Tyvärr hade jag dåligt med energi på eftermiddagen efter skolan…

På morgonen sprang jag som vanligt och det går egentligen alltid lätt på fredagar. Det är ju min älsklingsdag och när jag väl kommit upp ur sängen har jag för det mesta energi. Jag brukar göra i ordning mig och sedan ge mig ut och springa i området. Min runda på fredagar är lite kortare än vanligt. Det är för att jag ska hinna till yogan efteråt och inte behöva gå upp galet tidigt. Hur som helst, efter löpningen gjorde jag yogaelevernas smoothie och duschade.

Lektionen nere i yogastudion var trevlig. Jag cyklade sedan till skolan och hade min tyska steg 3-lektion. Den är bara femtio minuter på fredagar, så den gick väldigt fort. Efter lektionen la jag upp min kaka i vårt “fikarum” och gick sedan och satte mig och jobbade en stund till. Det är skönt på fredagar för jag har oftast tid att förbereda måndagens lektion för steg 3 innan jag är med en kort stund på fikat och sedan har min steg 1-grupp. I steg 1 jobbade vi med klockan, veckodagarna och böjning av svaga verb i presens. Det är väldigt roligt att lära en grupp elever tyskan från grunden!

När jag kom hem från skolan var jag helt slut. Jag gick en promenad med Buster och åt min lunch, men sedan orkade jag inte koncentrera mig alls, så jag var tvungen att lägga mig och vila en stund. Jag sov faktiskt en hel timme. Efteråt kände jag mig lite snurrig, men när jag väl kom upp var jag piggare och satt med nästa veckas sekvens. Den blev helt klar nivå 2-grupperna. Vi ska fokusera på bakåtböjningar och inversioner och jag hoppas deltagarna kommer att tycka om passen. Jag själv har lärt mig gilla bakåtböjningar. De är viktiga att fortsätta att göra hela livet. Jag vill kunna gå upp i brygga när jag är 100 år 😊!

På kvällen gjorde vi inte mycket. Peter lagade tacos, som vi åt hela familjen. Det var mysigt. Jag älskar familjemiddagarna även om det blir intensivt runt middagsbordet ibland.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.