Skola, städning, bakning och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra torsdag. Själv är jag lite trött nu, men jag brukar piggna till när jag undervisar. Ibland kan dagarna kännas väldigt långa med undervisning i skolan på morgonen klockan åtta och sista passet på yogan mer än tolv timmar senare, men jag älskar ju det jag gör och då får man ta det onda med det goda. Det är svårt att hitta en perfekt lösning och jag är glad att jag kan kombinera mina jobb som jag gör just nu.

I morse efter träningen var jag i skolan och hade mitt pass med tyska 3. Vi fortsatte att jobba med grammatiken, men hann med en muntlig övning också. Efteråt stannade jag kvar och kopierade och cyklade sedan hem i kylan. Det är verkligen kallt ute nu. I morse fick jag sätta på mig mina fårskinnsvantar :-). Är bara lite orolig vad jag ska ha på mig när det blir fem minus eller kallare. Just nu är det ju bara runt noll…

På för- och eftermiddagen städade jag huset. Peter och jag har delat upp det så att han gör andra saker och jag tar hand om städningen. Det är faktiskt ganska okej för mig att städa när jag är ensam här hemma. Barnen sköter sina rum, så de behöver jag inte göra. Trots det tar det sin tid, ca. tre och en halv timme att städa hela huset, men efteråt känns det alltid skönt.

Jag bakade Kärleksmums idag också. Imorgon är jag ansvarig för fredagsfikat på skolan, så tänkte det kunde vara roligt att ta med något hembakat. Jag hoppas att mina kollegor gillar det😊.

Nu har jag rättat glosor och förberett mina lektioner i tyska, men jag har också gjort uppgiften för kvällens barnyoga och svarat på mejl. Jag kommer inte hinna jobba med sekvensen för nästa vecka förrän imorgon och det är okej. Jag kan inte pressa mig hur mycket som helst. Det går inte.

Okej, det är dags att byta om till yogan och göra i ordning mig för kvällens klasser.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.