Handling, förberedelser för skolan och tankar kring mindset

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag😊! Till skillnad från igår har jag känt mig pigg idag. Det är lustigt hur olika det kan vara. Kanske beror det på att onsdagar är min lediga dag från skolan och att jag vet att jag har möjlighet att ta det lite lugnare om jag behöver? Ibland är tröttheten också kopplad till omständigheterna (naturligtvis) och ens mindset. För tillfället tänker jag väldigt mycket på mindset och mina tankar (som jag har skrev om i måndags). Jag har ju läst Kay Pollaks bok “Ett bättre liv”, som fått mig att fundera lite grann. Det är absolut inte den första boken jag läser om tankarnas kraft, men på något sätt gjorde den att jag blev uppmärksam på ett sätt jag inte varit förut. I och med läsningen har jag på allvar förstått hur mycket tankarna påverkar oss och hur tankarna är kopplade till vår “programmering”, dvs. allt vi upplevt och lärt oss under våra liv. Väldigt mycket av det är bra, men det finns också sådant som är mindre bra. Jag har t.ex. en tendens att oroa mig och måla upp negativa scenarier, vilket är en väldigt dum vana som jag vill bli av med. Jag är därför extra uppmärksam på sådana situationer nu och hoppas kunna träna bort dem.

Annars har jag mest gjort det vanliga här hemma. Jag har varit och handlat, rättat och planerat för resten av veckan i skolan och även mejlat ang. några viktiga saker. Jag har inte hunnit jobba så mycket för yogan, men ska fundera lite mer på nästa veckas sekvens och snart ska jag undervisa. På fredag kommer jag att göra färdigt sekvenserna och på lördag spelar jag in igen.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.