Trög tisdag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr skrev jag inte på tisdagen heller. Det var en dag som började ganska tråkigt med att jag var trött och hade negativa tankar. Det var jobbigt att gå upp när väckarklockan ringde, men jag gjorde det ändå. Jag tränar ju alltid på morgonen, så jag skulle alltid kunna somna om när klockan ringer, men jag vet att jag mår bättre efter min träning, så för det allra mesta går jag upp tidigt.

Jag gjorde min yoga och sprang min runda utan Buster innan jag cyklade till skolan. Precis som jag var trött på morgonen var mina elever det också. Sådana dagar känns läraryrket inte så roligt, men jag förstår att det inte är så lätt att alltid känna entusiasm inför att lära sig tyska😊 och precis som för mig är det tufft den här tiden för ungdomarna. Jag märker det på mina egna barn också. Alla är lite trötta av mörkret och årstiden. Det är skönt att det snart börjar närma sig jul även om det också stressar mig lite. I år har jag tänkt att försöka vara ute i så god tid som möjligt, så att inte allt kommer på en och samma gång.

På eftermiddagen hade jag ett lektionspass till och sedan undervisade jag tre pass yoga. När jag avslutat min arbetsdag på kvällen var jag som vanligt helt färdig. Jag trodde jag skulle orka göra något, men det enda jag ville var att gå och lägga mig. Tisdagarna är tuffa, men samtidigt är det roligt att undervisa mycket.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.