En bra måndag

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Tyvärr hann jag inte skriva igår måndag, men ska skriva några rader idag om vad jag gjorde. Det var en väldigt bra dag. Jag hade mycket energi och fick också en hel del gjort. På morgonen gjorde jag min yoga och löpning som vanligt. Buster kan fortfarande inte springa med mig. Han är mycket bättre än han var i torsdags, men behöver vila några dagar till. Jag är verkligen glad och tacksam att han har återhämtat sig ordentligt!

Efter träningen var jag i skolan och hade en av mina grupper i tyska 3. Vi hade en trevlig lektion tillsammans. Just nu pratar vi mycket om Tyskland, men också om satslösning, som inte är helt lätt för eleverna. Jag älskar grammatik 😊, men elever brukar generellt inte tycka det är så roligt, så det är viktigt att undervisa det på ett tillämpat sätt.

På förmiddagen här hemma jobbade jag med skolan och yogan, men hann också med att fokusera på skrivandet och det var roligt. Jag mår alltid som bäst när jag kan skriva en stund varje dag.

På kvällen hade jag två grupper i yogan och sedan åt jag snabbt middag och körde ner till Hovås med Isabella för att hämta Philippa som var där. Det är roligt att se att Isabella blivit så duktig på att köra!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.