Mercado Mexico, löpning, läsning, yogavideo & farsdag

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att du har haft en fin söndag! Jag har haft en bra dag. Över huvud taget har det varit en skön helg. Jag har hunnit mycket med jobbet, men också varit social och tagit det lugnt, en väldigt bra blandning.

Kvällen på “Mercado Mexico” var väldigt trevlig. Vi var där med min barndomsvän och hennes man. Det blev en hel del prat om att ha tonåringar, men också om livet i övrigt (och minnen från när vi gick på gymnasiet och var lika gamla som våra barn är nu😊). Maten var också god. Jag tog tre olika vegetariska tacos/tostadas, som jag kan rekommendera. Det var supermumsigt och också mättande. Efteråt tog vi en promenad hem till oss innan våra kompisar åkte tillbaka till Steunungsund där de bor.

I morse vaknade jag ganska tidigt av att Josefina var uppe. Hon jobbar på hotellet idag med. Eftersom jag kände mig ganska pigg gick jag upp och sprang. Peter var trött och Buster behövde vila igen, så det blev en ensam runda, men jag lyssnade på min ljudbok: “Ett bättre liv” av Kay Pollak och det var spännande. Jag har inte läst något av honom förut (eller sett någon av hans föreläsningar), men gillar hans bok. Den handlar om att ta ansvar för sitt liv egentligen och att inte skylla på människor och händelser utanför oss själva för vårt mående. Det är lättare sagt än gjort, men lyssningen har varit väldigt lärorik för mig. Jag har blivit varse om mina egna reaktioner och hur jag triggas av vissa situationer. Läs gärna boken!

Idag har jag också lagt upp veckans sekvens som jag spelade in igår. Det är en uppiggande eftermiddagsyoga, som du kan göra när du behöver energi. Du hittar den här.

Nu på eftermiddagen var mamma och pappa här och vi fikade innan de skulle gå till Operan. Det fick också bli ett mini-farsdagsfirande för pappa. Ikväll ska vi fira Peter lite grann. Vi ska göra pizza och Isabella ska göra “baked Alaska”.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.