Inspelning, yoga, yogamedjohanna, skola, rättning, tankar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag. Det är lördag eftermiddag och jag har jobbat nästan hela dagen. Det känns bra för på något sätt kom jag efter under höstlovet, men nu är jag i kapp och i fas med det jag vill. Som tur är har jag haft mycket mer energi idag. Jag sov gott i natt. Peter och jag sprang på morgonen, men Buster kunde inte följa med. Han är fortfarande medtagen av tandborttagningen i torsdags.

På förmiddagen efter det att jag duschat och ätit frukost var jag nere i yogan och spelade in veckans pass. Imorgon berättar jag mer om det😊. Jag kanske kommer att fortsätta att spela in på lördagar (om jag inte är bortrest), för jag är mycket piggare då och har mer energi. Det smittar säkert av sig på videorna också tänker jag.

Resten av dagen har jag ägnat åt skolan och lite åt yogan. Jag har rättat diagnoserna eleverna gjorde på ett grammatikmoment och planerat de första lektionerna i veckan. Det känns väldigt skönt att jobba av det jag behöver idag för då har jag söndagen mer fri och kan slappna av. Jag avskyr att göra saker i sista minuten. Det är mycket skönare att vara ute i god tid. Ibland går förstås inte det (som när jag var sjuk), men när det funkar är det det bästa för mig.

Nu ska jag snart göra i ordning mig för ikväll. Peter och jag ska gå ut med två kompisar och äta middag i stan. Det ska bli väldigt trevligt. Barnen får klara sig själva en stund. Jag vet inte hur länge vi stannar ute, men oavsett ser jag fram emot att gå ut.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.