Yoga, skola, Buster och övningskörning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag är det lördag, men jag skriver några rader om fredagen. Jag var alldeles för trött för att skriva igår. Fredagar är den dagen i veckan som jag gillar allra bäst, men samtidigt är jag som tröttast då. Det är som om all min energi försvinner när jag kommer hem från skolan vid lunch. Det har varit speciellt i den här veckan också eftersom jag fortfarande inte riktigt är frisk från min infektion. Jag känner den i kroppen även om jag är mycket bättre än jag var förra torsdagen (den enda dagen som jag var riktigt sjuk). Hur som helst, ibland måste man bara acceptera sin trötthet och det är ju också viktigt att lyssna på kroppen. Jag som håller på med yoga vet det, men trots det är det svårt ibland. Jag vill så mycket och har så mycket nyfikenhet inom mig och då vill man inte att stanna upp och vila😊.

Morgonen och förmiddagen ägnade jag åt att undervisa yoga i studion och tyska på skolan. Min morgonyogalektion är en av mina favoriter. Det händer förstås delvis ihop med att jag älskar fredagar, men också för att det är mysigt att börja dagen med mina yogaelever och sedan är det trevligt att träffa mina elever i skolan. Över huvud taget gillar jag mest att undervisa på morgonen. Det känns som om mina elever alltid är som mest koncentrerade då.

På eftermiddagen när jag kom hem var Buster ganska slö och jag blev lite orolig för hans tillstånd. Han betedde sig inte riktigt som vanligt, så jag fick ringa veterinären, som rådde mig att hämta ut smärtstillande för honom. Jag fick åka till apoteket vid ICA MAXI och som tur var hade de medicinen. När jag gett den till Buster piggnade han till. Det var verkligen härligt att se honom lite mer som sig själv. Något av det värsta är att se ett djur lida❤️.

På kvällen övningskörde Isabella ner till Hovås med Philippa och mig och när jag kom hem orkade jag ingenting. Vi åt middag tillsammans och jag försökte göra lite saker här hemma, men hade ingen energi, så jag gick och la mig tidigt och det var det bästa jag kunde göra😊.

Kramar❤️

Johanna

Buster var inte så pigg😪

Leave a Reply

Your email address will not be published.