Buster hos veterinären

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är redan torsdag eftermiddag och snart börjar min undervisning. Jag är lite nervös för idag har Buster varit hos veterinären och de har tagit bort tandsten och dragit flera tänder på honom. Peter är och hämtar honom nu och jag hoppas att Buster snart känner sig bättre och att han piggnar till så fort som möjligt!

Det har annars varit en ganska bra dag. Jag känner dock fortfarande en del trötthet från infektionen. Igår vaknade jag med huvudvärk och idag var det samma sak, men som tur var försvann den nu på eftermiddagen. Jag var på skolan som vanligt i morse och sedan städade jag här hemma. Efter det jobbade jag med förberedelser och rättningar för mina två pass imorgon. Jag har inte hunnit jobba så mycket med yogan, men har förberett barnyogan och nu ska jag läsa på lite om “sköldpaddan” som är en position som vi gör i nivå 2 den här veckan.

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu för jag måste äta mellanmål innan jag går ned till yogastudion och undervisar.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Isabella gör sköldpaddan😊
Josefina gör sköldpaddan😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.