Handling, förberedelser, café, gymnasiemässan och yogaundervisning

1024 485 admin
  • 0

Hej,

Det har varit en händelserik och lite splittrad dag. I morse var jag ganska trött och hade tyvärr ont i huvudet, men jag orkade träna. Ofta blir huvudvärken lite bättre när jag kommer ut i friska luften. Yogan brukar också hjälpa även om det ibland är jobbigt att ha huvudet nedåt i t.ex. Uttanasana.

På förmiddagen var Josefina med mig och handlade. Det var lugnt och skönt i affären, mycket bättre än i söndags, då det var fullt av folk och streesad stämning.

Efter handlingen planerade jag min lektion för imorgon och rättade förra veckans glosförhör. Jag hann inte jobba så mycket med yogan, men var åtminstone i studion och städade. Klockan halv två cyklade jag till stan och träffade mamma och min brors fru Carina. Vi gick till Steinbrenner & Nyberg och fikade. Jag tog en jättegod kantarellsmörgås. Det var roligt att träffas. Carina och min bror Andreas åker tillbaka till USA imorgon. Varje gång de åker är det lite sorgligt, även om jag är van eftersom de bott utomlands i sexton år nu.

Efter cafébesöket var jag på gymnasiemässan med Philippa. Vi var bara där en kort stund, men det var roligt ändå. Phillipa vet inte alls var hon vill plugga (eller vad), men jag tror det kommer att klarna snart.

Nu på kvällen har jag haft ett yogapass och ätit middag med familjen. Snart ska jag sova men först ska jag lyssna fördigt på “Käraste vänner” av Katarina Widholm. Det är den tredje boken om Betty och jag tycker mycket om ddm allihopa. Författaren lyckas verkligen skapa en speciell stämning i böckerna. Man känner verkligen att man är i 50-talet.

Kramar ❤️

Johanna

Jättegod smörgås på Steinbrenner & Nyberg

Leave a Reply

Your email address will not be published.