Stressig tisdag

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Egentligen är det onsdag, men jag skriver några rader om tisdagen ändå. Som vanligt var det en ganska stressig dag och jag är glad att jag orkade med eftersom jag fortfarande känner förkylningen i kroppen.

På morgonen sprang och yogade jag som vanligt. Jag är väldigt tacksam att jag orkar träna igen. Visst känns det ofta jobbigt när jag vaknar på morgonen, men när jag väl kommer upp och kommer igång känns det skönt.

Jag hade som vanligt två pass i skolan och hann därför inte göra så mycket här hemma. Istället fick jag ganska snabbt byta om till yogakläderna och gå ner till studion för att undervisa tre pass. Det var skönt med yinyogan igen. Den är väldigt lugnande och ger mig alltid extra energi.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.