Gott nytt år🎉❤️

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är redan sent, halv tio och jag ska snart gå och lägga mig.

Ja, nu är det 2024 och jag hoppas att du hade en fin nyårsafton igår. Vi firade med min gamla barndomsvän och hennes man och hade en mysig kväll. Vi åt gott, skrattade och pratade. Vid tolvslaget skålade vi och tittade på fina fyrverkerier som de sköt upp från skolgården.

Vår resa tillbaka från Polen gick bra, men när vi kom fram till Göteborg var jag trött. Trots att det inte var så mycket körning, så blev det en lång dag med nästan sju timmar på färjan.

Nyårsafton ägnade vi åt att handla, städa och förbereda maten som vi skulle bjuda våra gäster på, så jag hann inte skriva. Nu ska jag dock försöka att skriva varje dag under 2024. Jag hade tänkt att ägna den här dagen åt planering av året, månaden och veckan, men tyvärr orkade jag inte riktigt det. Jag sov dåligt i natt. Först hämtade jag Josefina vid halv tre och sedan kom inte Isabella hem förrän närmare fyra och det var först då jag somnade. Peter och jag sprang och tränade i alla fall på förmiddagen och det var skönt. Efter det har jag mest gått här hemma och plockat och röjt, men också tittat lite på rean på nätet. Jag tror jag behövde den här dagen till att ta det lugnt. Även om jag varit ledig när vi var i Polen, så har jag inte slappnat av så mycket. Att resa tar också på krafterna. Nu ser jag i alla fall fram emot en bra vecka med både jobb och fortsatt avkoppling.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.