Mindset

1024 1024 admin
  • 0

Hej från ett grått Göteborg! Hur är det? Jag är lite orolig för Buster är fortfarande inte bra i sin mage… Än så länge är han okej pigg, men om han inte blir bättre snart måste vi gå till veterinären. Hoppas dock att han snart blir bättre och att magen lugnar ned sig på honom. Det är jobbigt att se ett djur ha ont. Man märker hur han drar sig undan och inte leker som han brukar göra.

Annars har dagen varit helt okej, men jag har varit ofokuserad vissa stunder. Det är en sådan där dag när jag bara funderar och VILL ha svar från något förlag. Det är fruktansvärt jobbigt att vänta, men som jag har skrivit här förut är det bara att gilla läget. Jag kan inte påverka hur lång tid det tar. Det enda jag kan göra är att fortsätta att skriva, så jag har jobbat på min outline för nästa roman och börjat redigera det jag redan har skrivit. Imorgon kommer jag börja skriva “på riktigt”. Min outline är inte fullständig, men jag känner att jag behöver komma in i berättelsen och kanske jobbar jag parallellt med strukturen helt enkelt.

Jag har också jobbat med min nästa motivationsbok. Nu är strukturen för det nästan färdig också. Imorgon hoppas jag vara färdig med det sista och sedan är det dags att skriva så tangentbordet glöder :-)!

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har fortfarande kvar två punkter på min planering för den sista timmens arbete, men det tar jag efter bloggen.

Igår skrev jag ju om att vara medveten om sina tankar och nämnde ett citat av Ghandi ur en bok (“Ultimate Confidence” av Marisa Peer som jag läser just nu). Jag funderar mycket på mindset just nu och hur otroligt viktigt det är vad man tänker och vilken attityd man har till saker och ting. Jag är ingen expert på att ha ett positivt mindset, men jag försöker så mycket jag bara kan. Ibland när jag är trött till exempel försöker jag påminna mig själv VARFÖR jag gör det jag gör. VARFÖR det är viktigt för mig att göra något även om jag är trött. Det ger mig mer energi och motivation. Det är alltid nyttigt att försöka se hela bilden och inte bara de små detaljerna. Om man har ett träningspass inplanerat till exempel är det lätt att säga till sig själv: “Gud vad trött jag är. Jag orkar inte…” och att sedan skippa det, men om man istället försöker se den stora bilden, VARFÖR man tränar. Vad man vill uppnå med sin träning så kanske man kommer över trötthetströskeln och tar sig iväg till träningen. Mycket av det man måste göra för att nå fram till ett mål kan ju vara jobbigt, men är värt det i det stora hela. Håller du med?

Nu ska jag göra det sista med yogan innan jag går ner till yogastudion för undervisningen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.