Lugn, jobb, matlagning och vĂ€nner💕

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det Àr lördag och jag kÀnner mig bÀttre Àn igÄr. Jag har gÄtt ned i varv lite, kommit i kapp med det jag inte hunnit göra i veckan och snart ska vi ha nÄgra vÀnner över pÄ middag. Det ska bli jÀttetrevligt.

Idag blĂ„ser det vĂ€ldigt mycket hĂ€r i Göteborg, men som tur var gick det Ă€ndĂ„ helt okej att springa. Under min löprunda i morse började det regna kraftigt tvĂ„ gĂ„nger, men det drog snabbt över. Buster stannade en gĂ„ng och ville vĂ€nta pĂ„ uppehĂ„ll, men jag övertygade honom att fortsĂ€tta😊.

PÄ förmiddagen tog jag det lugnt. Det Àr lyxigt att kunna göra det pÄ helgerna. Jag Àr tacksam för att jag inte jobbar pÄ lördagar och söndagar. Det fanns en tid (frÄn gymnasiet och nÀstan hela tiden jag pluggade pÄ universitetet), som jag jobbade i princip varje lördag. Först var det pÄ ICA i mÄnga Är och sedan pÄ FOREX. Det var vÀldigt bra extrajobb, men nu Àr jag tacksam att slippa extrajobbandet.

Idag kÀndes min yoga, andning och meditation extra viktiga. Jag mÀrkte att jag var vÀldigt splittrad i början och att det enda jag ville var att göra nÄgot annat. Min hjÀrna hade inte alls lust att vila och koncentrera sig pÄ andningen. Den sökte istÀllet stimulans och det hade sÀkert att göra med att jag varit ganska uppvarvad de senaste dagarna. Hur som helst, efterÄt kÀnde jag mig lugnare och mer fokuserad.

Nu ska jag fortsÀtta en stund med nÀsta veckas sekvens och förbereda maten till gÀsterna. Vi ska göra en krÀftpasta med saffran med lite italienska tillbehör. Till efterrÀtt blir det en blÄbÀrspaj. Jag Àr barnsligt förtjust i smulpaj.

Ha en fin kvÀll!

Kram❀

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.