Affären, yoga och tankar

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Oj, vad fort den här söndagen gick… Det är nästan lite skrämmande, men nu är klockan alldeles strax sex och vi ska snart göra pizza.

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår, skrattade mycket och pratade. Varje gång jag träffar mina vänner känner jag hur viktiga och betydelsefulla de är.

Tyvärr sov jag inte så bra i natt, men Peter och jag sprang i alla fall tillsammans på morgonen och sedan gjorde jag min yoga och meditation. Återigen var mina tankar “spretiga” och jag hade svårt att behålla fokus, men efteråt kände jag mig ändå lugnare.

Josefina följde med mig till affären och det var trevligt. Efteråt satte jag mig direkt vid datorn och redigerade videon och lade upp den på Youtube. Jag skrev också mitt veckobrev och la upp inlägg på FB och Insta. Efter det gjorde jag färdigt veckans sekvens, så nu måste jag bara finputsa den imorgon och det känns skönt.

Nu ska vi snart äta middag, så jag slutar här.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.