Philippa kalas, lite huvudvärk, löpning, momsdeklaration och pyssel här hemma❤️

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter ovanligt nog i Yogastudion och skriver. Idag ska Philippa ha middag med sina vänner för att fira sin födelsedag. Vi har blivit ombedda att inte vara på mellanvåningen där vi har vårt kök och vardagsrum. För att göra något trevligt har vi bestämt oss att gå ut och äta med Josefina och Isabella. Det ska bli trevligt. Det blir en fransk restaurang på Engelbrektsgatan som vi ska gå till. Får rapportera imorgon om hur den var.

Jag vaknade tyvärr med huvudvärk i morse. På sistone har jag haft mer ont i huvudet än vanligt. Som jag skrivit om här på bloggen tror jag att det är hormonerna som påverkar mig, men jag har det under kontroll. Idag var jag tvungen att ta en Ipren, men ibland klarar jag mig utan smärtlindring. Det är som det är och förhoppningsvis blir det bättre när jag blir äldre.

Jag sprang med Peter och Buster i morse. Det var trevligt att få sällskap på rundan. Efteråt hade jag tänkt att göra ett yinyogapass, men åt istället frukost med Isabella och Peter och duschade och tvättade håret. Sedan kom Philippas pojkväns mamma och vi fikade tillsammans. Ibland är det skönt att bryta sina rutiner och göra allt lite annorlunda. Jag gjorde i stället ett yinpass nu på eftermiddagen och det var väldigt skönt. Jag somnade nästan i positionerna.

Nu på eftermiddagen har jag städat i min garderob, redigerat videon jag spelade in i går, gått igenom ord- och grammatikprovet som jag ska ha med steg 3 imorgon och börjat på nästa periods sekvens. Jag har också gjort min momsdeklaration och det är jag nöjd med. Allt som har med bokföringen och ekonomin att göra tycker jag är lite svårt.

Okej, dags att säga hejdå. Vi ska alldeles strax gå.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.