Prov i skolan, veckoplanering och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag hann tyvärr inte skriva igår. Det var en bra, men intensiv dag. På morgonen tränade jag och var i affären och sedan åkte Peter och jag till Sisjön. Jag köpte in nya bolsters/yogakuddar till studion. Jag har funderat länge på att göra det och igår slog jag till. Jag köpte också några nya växter som jag ställde upp. Det var roligt att göra lite vårfint!

På eftermiddagen skickade jag också mitt nyhetsbrev och la upp den nya videon på Youtube. Jag spelade ju in den i fredags. Du kan titta på den här:

Så mycket mer hann jag inte igår. Jag förberedde förstås skolan också och såg till att allt var färdigt till idag.

Nu är det redan kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Det har varit en bra dag. Jag har fått gjort mycket och känt mig motiverad. I morse tränade jag som vanligt och sedan hade jag prov med mina elever. Efter det stannade jag kvar och kopierade resterande prov för veckan och organiserade upp. Här hemma har jag rättat proven som eleverna gjorde i morse, organiserat upp veckan, jobbat med yogan och undervisat nu ikväll.

Resterande tid innan jag går och lägger mig ska jag fixa lite här hemma. Imorgon är ju min mest intensiva dag och jag hinner inte så mycket. Till helgen ska vi ha släktkalas för Isabella och Philippa, så jag har lite att organisera för det.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.