Snurrig i skolan, misslyckat besök på Riksarkivet och videoinspelning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är klockan snart elva och jag är verkligen supertrött. Det har tyvärr varit en splittrad dag och jag känner mig inte så nöjd, men så är det ibland. Jag har gjort mitt bästa och idag var jag tröttare än jag brukar och det var därför det inte blev riktigt som jag tänkt mig.

På morgonen sprang jag och sedan hade jag min yogaundervisning. Det var som vanligt roligt att träffa mina elever. Direkt efteråt cyklade jag till skolan. Jag hade min morgongrupp först. De repeterade inför proven nästa vecka (precis som min grupp igår). Efteråt hade jag en paus och då hade jag planerat att göra en hel del, men fick inte riktigt gjort det jag skulle för jag hade beräknat tiden fel. Jag skulle ha kopierat alla prov, så att de var färdiga inför nästa vecka, men hann tyvärr bara det första. Jag får helt enkelt fortsätta nästa vecka. Allt är i princip klart. Det är bara kopieringen som återstår, så det är inte så farligt.

På lektionen innan lunch blev det lite tokigt. Jag tog fel på tiden och släppte mina elever tio minuter tidigare. Så klart var det ingen som sa något, tvärt om var eleverna väldigt glada och trevliga när de lämnade klassrummet. Precis när de sista eleverna lämnat klassrummet slog det mig att jag avslutat lektionen tio minuter för tidigt… Ja, ja det var inte hela världen och kan hända vem som helst.

På eftermiddagen cyklade jag till Riksarkivet. Jag hade höga förväntningar och trodde att jag skulle få tag på något viktigt där för min släktforskning, men tyvärr ledde inte besöket till någonting. Jag kunde inte låta bli att bli lite besviken, men cyklade hem och åt lunch och gick ut med Buster. Efter det var jag dock jättetrött och kunde inte komma mig för att jobba. Jag vilade en stund och då gick det i alla fall bättre. Jag gick ner till yogan och spelade in en entimmesvideo och städade också studion. Det tog nästan två timmar, så jag hann inte mer innan middagen. Vi åt goda pinsabröd tillsammans och sedan vet jag inte vart tiden tog vägen. Jag gjorde en liten minivideo på det jag spelat in och helt plötsligt var klockan tio. Jag ska gå och lägga mig nu och ta nya tag inför imorgon.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.