Jobb, jobb, jobb och städning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Dagarna fortsätter att gå alldeles för fort. Det är egentligen fredag nu, men jag skriver några rader om torsdagen ändå.

På morgonen blåste det ganska mycket och var ruggigt väder, men jag fick med mig Buster ändå. Efteråt cyklade jag till skolan och hade en ganska lugn lektion. Eleverna jobbade individuellt med förberedelser för proven som de ska ha i nästa vecka. Det kommer att bli mycket rättning för mig den närmaste tiden framöver, men det ska nog gå bra. Jag är ganska effektiv och brukar rätta relativt snabbt.

På eftermiddagen varvade jag städningen av huset med arbete för både yogan och skolan. Jag var tvungen att fokusera på det allra viktigaste och det var därför tiden inte räckte till åt bloggen.

På eftermiddagen hade jag min tonårsyogaklass med mina härliga yogatjejer och sedan fortsatte jag med nybörjarkursen. Än så länge är det inte jättemånga anmälda, så det går jättebra att hoppa på om man har lust. Jag slutade dagen med min nivå 2- grupp. Vi fortsatte att öva på bl.a. handstående och armbalansen “Astavakrasana”. Det var väldigt roligt!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.