Kommit i ordning igen

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag ska alldeles strax åka och hämta Josefina och Philippa på baletten. Det har varit en bra dag. Jag har strukturerat upp och kommit i ordning efter vår resa till Sälen. I måndags fick jag tyvärr inte mycket gjort för jag var jättetrött och igår kände jag likadant. Det var därför jag inte skrev här på bloggen. Tisdagar är alltid väldigt stressiga och igår hade jag tyvärr också ont i huvudet, vilket gjorde att jag hade lite mindre energi än vanligt.

Idag sprang jag på löpbandet för det ösregnade när jag kom upp på morgonen. Innan dess gjorde jag min meditation och yoga. Jag är glad för min rutin. Visst tar den mycket tid, men den får mig att börja dagen på ett bra sätt. Ibland är jag jättesplittrad när jag mediterar och tankarna far hit och dit, men trots det är det alltid skönt efteråt.

Jag var i affären och handlade på förmiddagen. Efteråt jobbade jag med skolan och planerade resten av veckan. Jag fick också gjort en del för yogan. På fredag ska jag börja med den nya sekvensen för vecka 9 (på torsdag). Då kommer vi att fokusera på baksidan av låren och vridningar.

Idag har jag också jobbat en del med min släktforskning. Jag har bestämt mig för att leta vidare efter min mormors okände pappa och organisera upp släktträdet. Det kommer att ta tid, men om jag jobbar lite varje vecka med det så kommer det kanske att ge resultat.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.