Lite trött, jobb i skolan, mysig lunch med vän och yogaklasser

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen tisdag idag, men jag var så trött igår att jag inte hann skriva, så jag skriver ett par rader om gårdagen nu istället.

Vi kom hem från Sälen vid halv sex tiden i söndags och jag hann inte så mycket på kvällen. Tiden gick mest åt till att packa upp, börja tvätta och så sprang jag en stund på löpbandet. Igår morse när jag vaknade var jag egentligen pigg, men under dagen kom tröttheten. Jag tror den berodde på att jag inte riktigt hunnit med allt jag brukar göra på helgerna. Hur som helst, jag cyklade till skolan och hade min lektion med min steg 3-grupp och det var trevligt och sedan satt jag kvar på skolan och jobbade fram till lunch. Jag har ganska mycket att förbereda den här veckan. Mycket gjorde jag som tur var i Sälen, men det är fortfarande en del kvar.

På lunchen träffade jag en vän jag inte sett på flera år. Det var jätteroligt! Vi lärde känna varandra i Schweiz 1993 när vi båda var au-pair i Neuchatel. Det var en rolig tid och det är kul att vi fortfarande har kontakt. Hon bor i USA sedan väldigt länge, men har sina föräldrar i Göteborg, så vi brukar ses när hon är hemma och hälsar på dem.

Efter lunchen cyklade jag hem. Jag brukar alltid jobba mycket med yogan och skolan på måndagar, men fick tyvärr nästan inget gjort. Jag skulle ha gått och lagt mig och vila en stund, men det gjorde jag inte. Ibland är det dumt att inte ta en paus. Om man är väldigt trött brukar det resultera i att man ändå inte får något vettigt gjort…

Mina yogalektioner på eftermiddagen/kvällen gick i alla fall bra. Då hade jag piggnat till igen och kände mig bättre.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.