På väg hem från Sälen

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har precis skrivit några rader om igår och nu lägger jag upp lite om idag också eftersom jag vet att eftermiddagen/kvällen kommer att bli ganska stressig. Jag måste åka och handla när vi kommer hem och sedan ska vi tvätta och förbereda inför nästa vecka. Ja, söndagarna är ju vanligtvis ganska hektiska och nu blir det extra mycket eftersom vi inte har så mycket tid.

I morse sprang jag inte. Jag ska istället ta “en runda” på löpbandet senare idag. Jag gjorde ett lugnt yinpass i morse och det var välbehövligt. Det kändes i kroppen i morse att jag åkte hela dagen i backen igår. Man använder ju lite andra muskler när man åker skidor jämfört med när man springer och yogar.

Ja, det har varit en härlig vecka i Sälen och det känns lite vemodigt att åka hem. Det är ju en speciell tid just nu med barnen som håller på att växa upp och skaffa sig sina egna rutiner och aktiviteter som de vill göra med sina vänner. Det är förståeligt, men känns också konstigt eftersom vi senaste nästan tjugo åren alltid semestrat tillsammans😢. Samtidigt försöker jag påminna mig själv om att vara tacksam över allt vi har upplevt tillsammans. Vi har gjort fantastiska resor som jag hoppas kommer att finnas i barnens minnen hela livet (även om de naturligtvis inte kommer ihåg allt de gjort när de var riktigt små). Livet har sin gång och det är bara att acceptera.

Nu ska vi snart stanna och äta lunch och efter det ska jag köra, så jag avslutar här.

Ha en fin söndag!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.