Löpning, en heldag i backen och mello

767 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter i bilen på väg hem från Sälen. Igår (lördag) hann jag tyvärr inte gå in här på bloggen, så jag skriver några rader idag istället.

På morgonen var det lättare att springa. Det var plogat överallt och min runda gick mycket lättare än dagen innan då jag fick pulsa fram i snön på vissa vägar😊. Det var min sista löprunda i Sälen för den här gången. Jag kommer att sakna naturen, men det ska bli skönt att det snart blir vår och lite ljusare och lättare att springa. I mars ska jag också köpa nya springskor. Jag brukar kunna ha mina skor i ett år och jag tror jag köpte mina nuvarande i februari förra året. Det börjar märkas att skorna är välanvända nu, men mest på ovandelen. Det har blivit två hål i tyget, men sulorna är egentligen helt okej fortfarande. Så brukar det inte vara. Den här gången har jag haft New Balance- skor och de har varit mycket bättre än Nike. De sulorna brukar vara trasiga och ha hål efter ett år. Jag tror därför att jag fortsätter med New Balance nästa gång också.

På förmiddagen åkte vi till Östra Tandådalen och njöt av att åka i solen. Tyvärr var det dock ganska blåsigt längst upp på berget, men så fort man kom en bit ner var det väldigt fint. Det var roligt att vi fick åtminstone en solig dag. Vädret är ju något av ett lotteri, man kan aldrig veta hur det blir.

Eftersom det var sista dagen i backen åkte jag även på eftermiddagen. Josefina och hennes kompis stannade hemma, men Isabella (som var med oss eftersom många av hennes kompisar åkt hem) och Philippa åkte med Peter och mig. Det var härligt att åka de sista timmarna (även om jag satt en stund i värmestugan också 😉).

När vi kom hem från backen åt vi middag tillsammans och senare på kvällen tittade vi på Mello. Det var mysigt att göra något allihopa tillsammans den sista kvällen på semestern❤️.

Kramar💕

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.