Snömodd, yogabibliotek & familjemys

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag har det varit en snöig och mild dag här i Tandådalen och tyvärr har jag knappt åkt några skidor alls. Vi gav oss iväg strax efter nio som vanligt, men snön var så tung och svår att åka i att jag fick ge upp efter ett åk. Väldigt tråkigt, men vi får vara glada att det inte varit så innan i veckan. Peter och Josefina åkte på eftermiddagen och de hittade en bra backe där det gick bättre att åka, så de fick ändå ihop några timmar.

På eftermiddagen tog jag det lugnt här hemma. Det har varit en väldigt produktiv vecka för mig. Jag har fått gjort saker som jag velat göra jättelänge. Idag skapade jag ett dokument för att samla alla positioner, andningsövningar och meditationer som jag gjort under åren. Under de här över tio åren som jag undervisat har jag gjort en massa sekvenser, men aldrig tagit mig tid att göra ett bibliotek med alla positioner. Nu vill jag göra det. På det sättet kommer jag förhoppningsvis att förenkla mitt arbete att skapa nya pass.

Jag har också jobbat med skolan en stund och nu är jag nästan färdig med proven. Imorgon ska jag göra det sista för steg 3. Resten av steg 1-provet ska jag göra hemma. Jag har inte så mycket material med mig, så det är bättre att jag avslutar arbetet på söndag eller i början av nästa vecka.

Nu ska vi umgås lite här i stugan. Det är ju näst sista kvällen innan vi åker hem på söndag morgon. Imorgon kommer Isabella hit och det ska bli mysigt.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.