Hundfjället, nybörjarkurs och tankar

487 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är kväll igen. Vi har haft en härlig dag även om vädret inte var så fint idag heller. Tyvärr har vi haft lite otur med det, men samtidigt har vi ändå kunnat åka varje dag och det är det viktigaste.

Idag ringde Isabella på morgonen och ville åka skidor med oss. Det var väldigt mysigt att träffa henne igen. Vi hämtade henne i Tandådalen och åkte till Hundfjället. Vi har inte varit där tidigare i veckan, så det var roligt att testa ett nytt ställe. Jag vet inte riktigt vilket skidområde jag gillar bäst. Kanske är det ändå Tandådalen? Jag föredrar blåa och röda backar, eftersom jag tyvärr inte åker så jättebra och tycker nog att de i Tandådalen har varit bäst hittills.

På eftermiddagen var jag här hemma igen. Peter åkte skidor med tjejerna precis som han brukade när de var mindre och det var mysigt. Jag är glad att de har ett gemensamt intresse även om de tyvärr inte åker särskilt ofta.

Jag har fortsatt att jobba med mina elevers prov och med yogan. Nu har jag marknadsfört nybörjarkursen lite mer på FB och hoppas att det kanske kan ge resultat. Mitt mål med yogan är ju att sprida den till så många som möjligt. Naturligtvis kan inte alla yoga så mycket som jag gör, men att bara få in en timmes yoga per vecka och lära sig grunderna kan göra stor skillnad både fysiskt och psykiskt. I en drömvärld hade jag velat erbjuda yoga gratis, men jag behöver försörja mig och ta hand om familjen. Jag har ju min Youtube-kanal, som inte kostar något, men jag hade varit jätteglad om jag fått lite intäkter från den också. Jag har ju nått mitt mål med 1000 prenumeranter, men jag måste ha 400 visningstimmar per månad också och det har jag tyvärr inte ännu (mitt genomsnitt ligger på ca. 375 timmar). Förhoppningsvis når jag upp till 400 under 2024.

Nej, det är dags att sluta. Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.